Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

Reanimatie en AED volwassenen Basis (ACM Certificaat)

TERUG
Download brochure
BEKIJK DATA EN LOCATIES

Bij een reanimatie telt elke seconde. Bij de training Reanimatie en AED volwassenen leer je wat de stappen zijn om een slachtoffer veilig en verantwoord te helpen. De training wisselt theorie af met praktijkoefeningen. Een reanimatiecursus is geschikt voor iedereen die dit wilt leren. Iedereen vanaf 14 jaar is lichamelijk en mentaal in staat om een reanimatiecursus te volgen. Let op dat je bij het reanimeren actief beweegt. Het is belangrijk dat je lichaam dat aankan.

AED
Met een AED (Automatische Externe Defibrillator) kan elke getrainde leek defibrilleren. Hoe sneller je een AED inzet bij een hartstilstand, hoe groter de overlevingskans. Elke seconde telt.

In deze cursus leer je:
– Hoe je een hartstilstand herkent.
– Welke stappen je moet volgen.
– Hoe je reanimeert en een AED gebruikt.
– Je oefent samen met anderen op een reanimatiepop en je leert hoe je een AED bedient.

-> Zelf een AED aanschaffen

ACM Opleidingen | Beter voorbereid

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

In goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: