Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

BHV Herhaling

TERUG
Download brochure
BEKIJK DATA EN LOCATIES

Wat moet je als werknemer doen in geval van brand? Wat zijn de eerste handelingen bij een ongeval? Wie neemt de leiding bij het alarmeren en neemt contact op met hulpdiensten? De BHV’er is onmisbaar in deze situaties. 

Ieder bedrijf is op basis van de Arbo-wet verplicht een bedrijfshulpverleningsorganisatie (BHV) te hebben. Hoeveel mensen daar deel vanuit maken is geheel afhankelijk van de aard van de organisatie, de hoeveelheid personeel en bezoekers en de risico’s waar het bedrijf mee te maken heeft. Uitzendkrachten tellen ook mee in deze verplichting.
Als zzp’er ben je niet verplicht om BHV te hebben, mits je echt helemaal alleen werkt. Toch af en toe klanten, bezoekers of vakantiekrachten over de vloer? Dan geldt de BHV-verplichting wel.

Met onze BHV Herhalingscursus blijven de kennis en vaardigheden van jouw BHV’ers op niveau.

Incompany of op locatie
Je kunt bij ons de BHV training incompany afnemen of op één van onze locaties bij jou in de buurt. Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag!

Dagindeling

De BHV herhaling training bestaat uit twee onderdelen, een EHBO en een brand en ontruimingsgedeelte. De training bestaat als geheel uit twee dagdelen. In het ene dagdeel komt de (niet) spoedeisende eerste hulp aan bod, in het andere dagdeel de brand en ontruiming. Het doel is om vaardigheden en kennis weer op te frissen en actueel te houden. Zo komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:

  • Herhaling hoofdzaken theorie
  • Herhaling vaardigheden reanimatie/gebruik AED
  • Herhaling vaardigheden blussen

Vooropleiding

Voor deze cursus moet je al in het bezit te zijn van een geldig certificaat BHV en de Nederlandse taal voldoende te beheersen.

Diploma

De cursisten worden beoordeeld op verschillende competenties, zoals kunnen reanimeren en het gebruik van de blusmiddelen. Bij goed gevolg wordt het certificaat van de cursist met een jaar verlengd. De cursist ontvangt daarvoor een nieuw certificaat en, indien gewenst, een pasje.

ACM Opleidingen | Beter voorbereid

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

In goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: