Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

BHV Herhaling

TERUG
Download brochure
BEKIJK DATA EN LOCATIES

Als je de basiscursus BHV hebt gevolgd, adviseren we om deze jaarlijks te herhalen. Je hebt, als het goed is niet dagelijks een BHV inzet, waardoor hetgeen je geleerd hebt weer wegzakt. Door het jaarlijks herhalen van de stof leer je weer bij en weet jij altijd het juiste te doen bij een calamiteit.
Om te zorgen dat de kennis en vaardigheden je bijblijven en je BHV diploma geldig, bestaat de BHV herhalingscursus. Tijdens de training ga je praktisch aan de slag, door te doen sla je namelijk veel meer op. Naast de vastgestelde competenties proberen we ook in te gaan op jouw specifieke situatie, BHV is immers maatwerk.

Kom jij naar ons of komen wij naar jou?
Deze cursus kun je op één van onze trainingslocaties volgen, maar ook op jouw locatie kunnen we deze training verzorgen. Het grote voordeel van trainen op je eigen locatie is dat we de training helemaal kunnen richten op jouw organisatie en gebouw en de daarbij horende aandachtspunten. Wil je daar meer over weten neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Cursusduur en dagindeling:
De herhalingscursus duurt één dag. Door de dag heen worden op een praktische manier de praktijkvaardigheden en de theorie behandeld die je in de basiscursus hebt aangeleerd. Als je de training op één van onze locaties volgt hoef je geen lunch mee te nemen, daar zorgen wij voor. Mocht je dieetwensen hebben, dan kunnen wij daar rekening mee houden, wel graag even vooraf melden.

Liever een e-learning?
Je kunt de herhaling ook volgen in combinatie met het maken van een e-learning. Nadat je die hebt afgerond wordt in een halve dag de praktijk bijgeschoold.

Vooropleiding en diploma
Om deel te nemen aan een BHV herhalingscursus moet je in het bezit zijn van een BHV diploma (deze behaal je door de BHV basiscursus te volgen en mag niet ouder zijn dan één jaar). Tijdens de herhalingscursus worden je vaardigheden getraind en bijgestuurd, zodra je de vaardigheden weer beheerst kan je diploma weer met een jaar verlengd worden.

ACM Opleidingen | Beter voorbereid

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

In goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: