Vanwege de aangescherpte Corona-maatregelen worden er tot en met 17 januari 2021 geen opleidingen verzorgd.
Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

Strategische samenwerking rijopleidingen

27 september 2018

Op woensdag 30 mei 2018 is een meerjarige samenwerkingsovereenkomst gesloten tussen ACM Opleidingen en PDS Professional Driving Solutions bv. Beide opleiders gaan per 1 augustus 2018 nauw samenwerken op het gebied van specialistische rijopleidingen. De focus ligt daarbij op het opleiden van chauffeurs voor voorrangsvoertuigen met optische en geluidssignalen (OGS) zoals o.a.: ambulances, brandweer- en Rode Kruis voertuigen.

Auto ACM opleidingen

Autoriteit

Met de samenwerkingsovereenkomst hebben beide partijen het doel om dé autoriteit op het gebied van specialistische rijopleidingen te worden. ACM Opleidingen heeft ruime ervaring in het opleiden van ambulance- en huisartsenchauffeurs, waar PDS al vele jaren marktleider is op het gebied van voortgezette en specialistische rij- en securityopleidingen. Door intensief samen te werken wordt de kwaliteit van de rijopleidingen verder versterkt.

Optimale inzet, kennis en middelen

Door een strategisch partnership aan te gaan worden middelen, instructeurs en specialistische kennis van beide bedrijven optimaal benut en uitgewisseld. Zo kunnen de rijopleidingen, waar nodig, continu worden aangescherpt aan de (toekomstige) wensen van klanten.