Overname OSG-VvAA door ACM Opleidingen

1 February 2018

ACM Opleidingen (onderdeel van Witte Kruis) neemt vanaf 1 februari 2018 de activiteiten van de Stichting OSG-VvAA (OSG) in Houten over. OSG biedt diverse cursussen en opleidingen aan voor hoofdzakelijk medische beroepsgroepen, zoals medisch specialisten, (gespecialiseerd) verpleegkundigen en doktersassistenten. De overname past in de strategie van ACM Opleidingen om haar positie als opleider binnen de (acute) zorg verder te verstevigen. ACM Opleidingen is specialist op het gebied van BHV, Rij- en Zorgopleidingen.

“Sinds 2001 hebben al tienduizenden cursisten uit de (acute) zorg naar volle tevredenheid opleidingen afgerond bij OSG-VvAA. In de loop der jaren is het cursusaanbod aanzienlijk uitgebreid en met overname door een sterke partij als ACM Opleidingen kan dit verder uitgebouwd worden,” aldus de voormalig bestuursvoorzitter Fred Dijkers.

Professionele overdracht

Om te zorgen voor een warme en professionele overdracht, informeert OSG de komende maanden de klanten verder. Wij vertrouwen erop, dat we in een prettige samenwerking het niveau van de dienstverlening verder kunnen verhogen met de vertrouwde medewerkers vanaf de locatie in Houten, zoals onze klanten/cursisten dit van ons gewend zijn.