Dag van de BHV
: kortingsactie

6 November 2017

Op maandag 6 november 2017 wordt voor de zesde keer (landelijk) aandacht gevraagd voor de inzet van circa 500.000 bedrijfshulpverleners die Nederland rijk is. Bij veel organisaties is er op deze dag extra aandacht voor hun BHV-organisatie.

Uiteraard kunnen we deze dag vanuit ACM Opleidingen niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Vandaar dat we een speciale actie hebben:

Op alle open inschrijvingen en verzoeken (per e-mail) voor een BHV-opleiding krijgt u 10% korting*. Bij de open inschrijving gebruikt u daarvoor de kortingscode:
BHV-dag2017. Deze code kunt u invullen bij het tabblad ‘Betaalwijze’. De kortingscode is geldig op 6 november.

* Als u al met ons (prijs)afspraken hebt, is de kortingsactie niet geldig.

Ga naar een van de opleidingen:

BHV Basis

Goed getrainde BHV’ers zijn een must voor elke organisatie. U leert om als BHV’er in geval van brand, ongeval of calamiteit het verschil te maken.

Vind een opleiding in de buurt!

BHV Herhaling

Zorg met deze BHV Herhaling dat de kennis en vaardigheden van uw BHV’ers op niveau blijven.

Vind een opleiding in de buurt!

Ploegleider Basis

Elke BHV-ploeg heeft gedegen leiding nodig. Met deze opleiding bereid je de BHV-ploeg optimaal voor op het voorkomen en bestrijden van calamiteiten.

Vind een opleiding in de buurt!

Ploegleider Herhaling

De ploegleider BHV leidt het BHV-team tijdens een calamiteit. Met de herhalingscursus fris je je kennis en kunde van BHV op.

Vind een opleiding in de buurt!

Meer over de dag van de BHV

Insteek van deze dag is waardering en support voor de BHV’er die zich niet inzet voor zichzelf, maar juist voor de ander: ‘Ik doe het ook voor jou!’. Het thema van de Dag van de BHV is dit jaar: “24/7 x 52 = 365 Er zijn altijd en overal BHV’ers om je heen!”

Het programma en meer informatie over de Dag van de BHV vindt u op www.dagvandebhv.nl.