Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

EHBO bij volwassenen Basis | 2 dagen (klassikaal) | Rode Kruis

TERUG
Download brochure

Deze cursus is twee dagen klassikaal (EH3100)
EHBO & Reanimatie met AED

Brandwonden aan de handen van uw collega omdat er hete koffie overheen is gemorst? Een collega heeft zich tijdens de lunchpauze flink in de vinger gesneden. Iemand is gestruikeld op de trap en heeft haar enkel lelijk verstuikt. – Het zijn scenario’s die dagelijks plaatsvinden op de werkvloer. Bij zulke (on)gevallen is het fijn als een collega een EHBO-diploma op zak heeft. Iemand die snel in actie komt en weet juist te handelen. ACM Opleidingen vervult deze essentiële behoefte met deze 3-daagse EHBO-cursus. Zo bent je altijd goed voorbereid!

Je leert tijdens deze cursus:
– een slachtoffer in veiligheid te brengen
– de toestand te beoordelen
– de hulpdiensten alarmeren

EHBO te verlenen bij:
– Hartstilstand: Reanimatie en gebruik Automatische
– Externe Defibrillator (AED)
– Bewusteloosheid, verslikking
– Brandwond, huidwond, bloeding
– Hoofd- en wervelletsels
– Vergiftiging
– Pijn op de borstkas, beroerte
– Letsel aan botten, spieren en gewrichten

Je ontvangt het lesboek op de eerste praktijkdag. We sluiten de cursus af met een praktijkexamen. Bij goed gevolg ontvang je een Europees erkend Rode Kruis certificaat (EFAC, 2 jaar geldig) en EHBO-pasje. Het cursusboek EHBO (110 pagina’s) mag je ook houden.

ACM Opleidingen; beter voorbereid!

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

U bent in goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: