Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

EHBO bij volwassenen herhaling (Oranje Kruis)

TERUG
Download brochure
BEKIJK DATA EN LOCATIES

Een collega heeft zich in de kantine flink in de vingers gesneden. Iemand anders is gestruikeld op de trap en heeft haar enkel lelijk verstuikt.  Het is een aantal scenario’s op werkvloeren waar die ene collega met het EHBO-diploma op zak te hulp kan schieten. Feit is wel: niet elke dag zal hij of zij te maken hebben met ongevallen of calamiteiten, dus de kans bestaat dat EHBO-kennis wat weg zakt. Om die reden is een herhalingscursus cruciaal. Om deze behoefte te vervullen heeft ACM Opleidingen de Herhalingscursus EHBO bij Volwassenen.

ACM Opleidingen; beter voorbereid!

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

U bent in goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: