Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

Eerste hulp bij kinderen Herhaling (Rode Kruis)

TERUG
Download brochure

Je kunt aan deze cursus deelnemen als je in het bezit bent van een geldig certificaat ‘EHBO aan baby’s en kinderen’.
Tijdens deze herhalingscursus oefen je alle EHBO-vaardigheden die je nodig hebt om eerste hulp te verlenen aan baby’s en kinderen. Inclusief reanimeren en het gebruik van de AED. Het certificaat behorende bij deze cursus is door de Rijksoverheid goedgekeurd voor gastouders en valt ook binnen de Regeling Wet kinderopvang (wet IKK).

Je leert tijdens deze cursus op adequate en verantwoorde wijze eerste hulp te verlenen aan kinderen. We besteden aandacht aan de verschillende ontwikkelingsstadia van zuigelingen, kinderen tot aan de puberteit.

ACM Opleidingen | Beter voorbereid

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

In goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: