Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

Advanced Life Support (ALS)

TERUG
BEKIJK DATA EN LOCATIES

Tijdens de ACM cursus Advanced Life Support (ALS) leer je het in teamverband uitvoeren van een specialistische reanimatie van volwassenen. Deze training is internationaal gecertificeerd.

Voor wie?
De cursus ALS bij ACM is uitermate geschikt voor personen die tijdens een reanimatie leiding moeten geven. Communicatie en een goede samenwerking binnen het team zijn van essentieel belang. Dit komt dan ook volop aan bod. Aan de hand van lezingen, workshops, skill-stations en scenario-onderwijs leer je een structurele en methodische werkwijze aan.

Officieel gecertificeerd
In groepjes van 6 cursisten volg je deze intensieve en leerzame cursus, begeleid door twee NRR en ERC gecertificeerde ALS-instructeurs. De cursus is officieel gecertificeerd door de Nederlandse Reanimatie Raad en de European Resuscitation Council. Na afloop krijgt de cursist een schriftelijke en praktische toetsing. De instructeur beoordeelt iedere cursist op diens inzet, kennis en functioneren als teamlid. In combinatie met de behaalde scores van de toetsing tijdens de cursus, kan de cursist worden gevraagd zich verder te bekwamen tot ALS-instructeur. Dit is een apart traject.

Bijzonderheden

  • Officiële cursus reanimatie Advanced Life Support (ALS) van de European Resuscitation Council.
  • De instructeur-cursistenratio bedraagt 2 op 6.
  • De lesmethode, materialen en het cursusboek zijn in het Nederlands. Vanaf januari 2022 maken wij gebruik van het digitale cursusboek, indien je liever een fysiek cursusboek ontvangt, dan kan dit tegen een meerprijs van €20, excl. BTW.

Examen
Er zal zowel een praktisch als een theoretisch examen worden afgenomen. Bij voldoende beoordeling van beide onderdelen vindt registratie/certificering plaats bij de European Resuscitation Council.

Accreditatie

ABAN 16

NVSHV 16

V&VN 16

VSR 16

NAPA 12

NVBMH 12

ACM Opleidingen | Beter voorbereid

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

In goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: