Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

Initiële Ambulancechauffeursopleiding

TERUG

De ambulancechauffeur is een essentiële schakel binnen het proces van ambulancezorg en is na het voltooien van zijn opleiding deskundig en bekwaam in het uitvoeren van de taken binnen zijn vakgebied. Naast rijtaken heeft de ambulancechauffeur zorg- en communicatietaken. Hij vormt een team met een ambulanceverpleegkundige.

Samen verlenen zij op afroep (spoedeisende) zorg aan patiënten, waarbij de ambulancechauffeur primair verantwoordelijk is voor het vervoer van de patiënt en de ambulanceverpleegkundige voor de zorg van de patiënt.

Als u aangenomen bent bij een ambulancedienst en door de ambulancedienst bij ons bent aangemeld, kunt u deze opleiding volgen.

pdf downloadReglement toetsing en erkenning voor vrijstellingen

pdf downloadEVC-lijst (Ach-i)

ACM Opleidingen | Beter voorbereid

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

In goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: