Conform advies vanuit de overheid zijn er geen trainingen tot en met 1 juni a.s. Wij brengen u op de hoogte van eventuele wijzigingen.
Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

Ambulancechauffeur Basis

TERUG

Bij ACM Opleidingen kunnen ambulancechauffeurs hun basiscursus volgen. Theorie in uw eigen tempo en twee dagdelen praktijk. Leerzaam en leuk. We gebruiken de door ACM Opleidingen ontwikkelde rijsimulator, maar gaan ook op pad in een echte lesambulance. De opleiding is erop gericht om de rijvaardigheid van beginnende ambulancechauffeurs te verhogen tot een niveau waarmee op professionele, verantwoorde en veilige wijze aan het verkeer kan worden deelgenomen.

Let op: om deze opleiding te kunnen volgen moet u in dienst zijn bij een RAV of een vergelijkbare organisatie.

ACM Opleidingen | Beter voorbereid

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

In goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: