Direct contact?
Bel: 088-6254190
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

VCA-VOL

TERUG

Zo divers als werkplekken kunnen zijn, zoveel veiligheidsrisico’s liggen er ook op de loer. In magazijnen, werkplaatsen, productiehallen en fabriekshallen, maar ook zeker in een kantooromgeving kunnen ongevallen ontstaan.Elke operationeel leidinggevende bij een aannemer moet in het bezit zijn van het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA). Daarmee geeft u aan dat u veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van uzelf en de medewerkers aan wie u leiding geeft. Na het volgen van onze opleiding is uw VCA-kennis bijgespijkerd en heeft u een waardevol certificaat op zak.

 

Download brochure
BEKIJK DATA EN LOCATIES

ACM Opleidingen; beter voorbereid!

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

U bent in goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: