Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

Veiligheid voor receptiemedewerkers

TERUG
Download brochure

Middelgrote tot grote organisaties hebben vaak een of meerdere receptiemedewerkers in dienst. Naast de reguliere werkzaamheden, bestaat er helaas ook de kans dat hij/zij te maken krijgt met gevaarlijke of levensbedreigende situaties op de werkvloer. Weet uw receptiemedewerker wat de eerste handeling is bij agressieve personen? Welke hulpdienst moet er als eerste ingeschakeld worden bij een overval? Vaak staat de receptiemedewerker er alleen voor in een open ruimte, dus bekwaam handelen is een vereiste. Na het volgen van onze opleiding zijn ook zij weer beter voorbereid op onveilige situaties.

ACM Opleidingen; beter voorbereid!

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

U bent in goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: