Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

Receptiemedewerker BHV

TERUG
Download brochure

Receptie-training

Ineens gaat de alarmtelefoon, je hartslag schiet omhoog en geschrokken neem je de telefoon op. Je collega meldt dat er brand is of dat er een ongeval heeft plaatsgevonden. Wat wordt er dan van jou verwacht.

In de hectiek van het alarm, dat natuurlijk op een onmogelijk moment komt, wordt van jou verwacht dat je de goede vragen stelt, de BHV organisatie alarmeert eventueel externe hulpdiensten inschakelt. Dat is wel even omschakelen. Om daarin geoefend en getraind te zijn bieden wij de training receptiemedewerker aan. Na een korte uitleg gaan we direct aan de slag zodat je aan het eind van de training weet wat er van je verwacht wordt en kan handelen.

Wil je hier meer over weten neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag.

ACM Opleidingen | Beter voorbereid

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

In goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: