Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

Veiligheid receptiemedewerker

TERUG
Download brochure

Goede communicatie is belangrijk tijdens een incident. Het aannemen van een melding tot het inlichten van de BHV en hulpdiensten is vaak te taak van de receptiemedewerker. In deze training wordt aandacht besteed aan de materialen de formulieren en de manier van communiceren tijdens een incident, iets dat (gelukkig) niet dagelijks gebeurt en daardoor juist op die momenten dat het nodig is tot onzekerheid en onnodige risico’s leidt. In deze cursus komen deze aspecten aan bod.

Lesvorm
Praktische training waarbij we gebruik maken van scenariotraining, na een korte behandeling van de theorie omtrent de BHV en de materialen en het gebruik van formulieren.

Bij voorkeur verzorgen wij deze training incompany zodat wij rekening kunnen houden met de aspecten die voor uw organisatie gelden.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

ACM Opleidingen | Beter voorbereid

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

In goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: