Direct contact?
Bel: 088-6254190
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

VCA Basis

TERUG

In fabriekshallen, productiehallen, werkplaatsen, magazijnen, maar ook op kantoor zit een ongeluk in een klein hoekje. Een gewonde collega, calamiteiten door gevaarlijke stoffen of risico’s bij het werken op grote hoogte; het zijn scenario’s waarbij het fijn is als een collega het diploma VCA Basis op zak heeft. Iemand met kennis van veiligheid op de werkvloer, voor alle werknemers. Na het volgen van onze VCA basiscursus bent u beter voorbereid op deze situaties en ontvangt u een waardevol VCA certificaat.

Download brochure
BEKIJK DATA EN LOCATIES

ACM Opleidingen; beter voorbereid!

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

U bent in goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: