Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

VCA Basis | Los examen

TERUG
BEKIJK DATA EN LOCATIES

Wil jij ook snel je VCA op zak hebben? Je studeert zelfstandig en komt alleen bij ons langs om het examen af te leggen. Dit kan op verschillende locaties door heel Nederland.
Ben je met een grotere groep? Dan kunnen wij dit ook incompany verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem in ieder geval een geldig, niet verlopen legitimatiebewijs (ID, paspoort of rijbewijs) mee. Voor deelnemers zonder Nederlandse nationaliteit is alleen een geldig paspoort toegestaan.

Bekijk hier ook de data voor het VCA Vol examen.

ACM Opleidingen | Beter voorbereid

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

In goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: