Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

Ploegleider BHV Herhaling

TERUG
Download brochure
BEKIJK DATA EN LOCATIES

Om als ploegleider vaardig te blijven, volg je natuurlijk de herhalingscursus BHV, maar daarin wordt aan jouw vaardigheden als ploegleider niet de benodigde aandacht besteed.
Om daarin te voorzien en daarmee je ploegleider diploma geldig te houden bieden wij de cursus ploegleider herhaling aan.

Kom jij naar ons of komen wij naar jou?
Deze cursus kun je op één van onze trainingslocaties volgen, als jouw locatie aan een aantal eisen voldoet kunnen we ook daar deze training verzorgen. Het grote voordeel van trainen op je eigen locatie is dat we de training kunnen richten op jouw organisatie en gebouw en de daarbij horende aandachtspunten. Wil je daar meer over weten neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Cursusduur en dagindeling:
In twee dagdelen gaan we vooral oefenen met scenario’s en het aansturen van inzet. De theoretische aspecten worden voornamelijk in interactieve werkvormen verweven.

Liever een e-learning?
Wij bieden deze hands-on training niet aan in de vorm van een e-learning.

Vooropleiding en diploma
Om deel te nemen aan deze cursus moet je in het bezit zijn van een BHV- en een BHV ploegleider diploma welke niet ouder zijn dan één jaar.

ACM Opleidingen | Beter voorbereid

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

In goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: