Direct contact?
Bel: 088-6254190
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

Ploegleider BHV Herhaling

TERUG
Download brochure
BEKIJK DATA EN LOCATIES

Aanmelden binnen 3 minuten

Heeft u een groep BHV’ers op uw werkvloer en ook een Ploegleider BHV? Dan bent u goed op weg om de controle en leiding van alle BHV’ers te waarborgen. Echter, garantie dat de kennis en kunde van deze Ploegleider BHV ook nu nog up-to-date is, heeft u niet. Kennis verwatert namelijk bij ‘gebrek’ aan calamiteiten die uw Ploegleider BHV juist scherp houden. Herhaling en oefening blijft belangrijk. Na onze training is de kennis van uw ploegleider weer volledig up-to-date.

ACM Opleidingen; beter voorbereid!

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

U bent in goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: