Conform advies vanuit de overheid zijn er geen trainingen tot en met 1 juni a.s. Wij brengen u op de hoogte van eventuele wijzigingen.
Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

Ploegleider BHV Basis met E-learning

TERUG
Download brochure

Ieder bedrijf is op basis van de Arbo-wet verplicht een bedrijfshulpverleningsorganisatie (BHV) te hebben. Hoeveel mensen daar deel vanuit maken is geheel afhankelijk van de aard van de organisatie, de hoeveelheid personeel en bezoekers en de risico’s waar het bedrijf mee te maken heeft. Uitzendkrachten tellen ook mee in deze verplichting.
Als zzp’er ben je niet verplicht om BHV te hebben, mits je echt helemaal alleen werkt. Toch af en toe klanten, bezoekers of vakantiekrachten over de vloer? Dan geldt de BHV-verplichting wel.

Incompany of op locatie
Je kunt bij ons de BHV training incompany afnemen of op één van onze locaties bij jou in de buurt. Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag!

Bespaar kosten en tijd en leer in je eigen tempo.
Je ontvangt een inlogcode en kan hiermee de BHV modules doorlopen. Na het, met goed gevolg, afgelegde examen kan de cursist deelnemen aan het praktijkgedeelte. Het praktijkgedeelte van de cursus Ploegleider BHV Basis en E-learning ronden we af in één dag.

ACM Opleidingen biedt diverse scholingen en trainingen in bedrijfshulpverlening, zoals EHBO, VCA, BHV, reanimatie en AED gebruik. Bekijk hier alle BHV opleidingen.

ACM Opleidingen | Beter voorbereid

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

In goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: