Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

Ploegleider BHV (2 dagen klassikaal)

TERUG
Download brochure
BEKIJK DATA EN LOCATIES

Wanneer je met meerdere BHV’ers een inzet moet uitvoeren kan je snel het overzicht kwijtraken. De inzet kan daardoor onnodig lang duren en de kans dat belangrijke taken niet of niet goed worden uitgevoerd is een stuk groter met alle gevolgen van dien.
De inzet van een ploegleider die de BHV’er leiding geeft, is daarvoor de oplossing. De ploegleider bewaakt de veiligheid rondom een inzet en zorgt dat alle taken die uitgevoerd moeten worden ook daadwerkelijk gedaan worden. Van aansturen tot registreren, van opvang van medewerkers tot opvang van de hulpdiensten en niet minder belangrijk, de evaluatie van de inzet. Bijkomstig voordeel is dat een ploegleider grote en kleine BHV oefeningen kan organiseren. Ook oefeningen die veel minder impact op je bedrijfsproces hebben dan een volledige ontruiming.

Kom jij naar ons of komen wij naar jou?
Deze cursus kan je op één van onze trainingslocaties volgen, maar als jouw locatie aan een aantal eisen voldoet kunnen we ook daar deze training verzorgen. Het grote voordeel van trainen op je eigen locatie is dat we de training kunnen richten op jouw organisatie en gebouw en de daarbij horende aandachtspunten. Wil je daar meer over weten neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Cursusduur en dagindeling:
De opleiding duurt twee dagen. Op de eerste dag wordt in de ochtend de theorie behandeld:
– Wettelijke kaders
– Werken met scenario’s
– Leiding geven aan een inzet
– Communicatie

In de middag gaan we praktisch oefenen. De eerste dag wordt afgesloten met een huiswerkopdracht die ongeveer gemiddeld 1-2 uur in beslag neemt. Op de tweede dag gaan we praktisch oefenen met de huiswerkopdrachten, op deze dag wordt ook het theorie-examen afgenomen (multiple choice).

Liever een e-learning?
Neem gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden, we helpen je graag.

Vooropleiding en diploma
Om deel te nemen aan deze cursus moet je in het bezit zijn van een BHV diploma welke niet ouder is dan één jaar.

ACM Opleidingen | Beter voorbereid

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

In goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: