Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

Ontruimingsoefening

TERUG
BEKIJK DATA EN LOCATIES

Scenario: het brandalarm gaat af. Onder de medewerkers breekt paniek uit. Hoe krijgt u iedereen op tijd en veilig naar buiten? En is er eigenlijk wel een ontruimingsplan? Goed voorbereid zijn, is het halve werk. Bovendien zijn organisaties wettelijk verplicht om een eventuele evacuatie plaats te kunnen laten vinden bij crisissituaties. Om die reden verzorgt ACM Opleidingen voor elke organisatie een Ontruimingsoefening met ontruimingsplan op maat, van tandartspraktijk tot hogeschool en van supermarkt tot fabriekshal.

ACM Opleidingen; beter voorbereid!

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

U bent in goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: