Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

Omgaan met agressie

TERUG
Download brochure

Voel jezelf veiliger tijdens het werk. Met deze cursus leer je hoe je moet omgaan met lastige en agressieve patiënten en omstanders. Je leert effectiever functioneren in lastige, agressieve situaties met het de-escalatiemodel.
Tijdens deze training ga je aan de slag met het de-escalatiemodel, om beter om te gaan met lastige of agressieve mensen. Bewustwording van je eigen  beïnvloedingsmogelijkheden staat centraal. Niet terugvechten of vluchten, maar op een professionele manier omgaan met lastige of agressieve mensen of situaties.

Lesonderwerpen:
• Je leert op een professionele manier om te gaan met lastige en agressieve patiënten en omstanders.
• Je leert het gedrag van de ander te beïnvloeden door je eigen gedrag.
• Je leert het uitoefenen van meer controle in lastige, agressieve situaties.
• Je voelt je veiliger in lastige, agressieve situaties.

Bij voorkeur verzorgen wij deze cursus incompany. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

ACM Opleidingen | Beter voorbereid

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

In goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: