Direct contact?
Bel: 088-6254190
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

Omgaan met agressie Basis

TERUG
Download brochure

Wat is uw eerste reactie bij agressieve personen op de werkvloer? Terugvechten, vluchten of zijn er ook andere oplossingen? Veiligheid op de werkvloer gaat niet alleen om het onder controle houden van gevaarlijke stoffen of machines, die voor letsel of calamiteiten kunnen zorgen. Ook agressieve personen – van eigen personeel tot klanten –  kunnen de veiligheid van u en uw werknemers in gevaar brengen. Agressie is immers een emotie die snel opgewekt kan worden en bij elk persoon in zekere mate aanwezig is. Voor het op de juiste wijze omgaan met deze scenario’s biedt ACM Opleidingen de cursus Omgaan met Agressie Basis 1 Dag aan.

ACM Opleidingen; beter voorbereid!

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

U bent in goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: