Direct contact?
Bel: 088-6254190
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

BHV basis cursus (klassikaal)

TERUG
Download brochure
BEKIJK DATA EN LOCATIES

Even een paar situaties; wat doen (uw) werknemers van een bedrijfspand of op locatie in geval van collectieve paniek op de werkvloer? Wat zijn de eerste handelingen bij een ongeval? Wie neemt de leiding bij het alarmeren en neemt contact op met hulpdiensten? Het antwoord op al die vragen is simpel: de BHV-er. Een goede bedrijfshulpverlener is van onmisbare waarde. Schrijf nu in voor de BHV basis cursus dan bent u altijd goed voorbereid.


ACM Opleidingen; beter voorbereid!

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

U bent in goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: