Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

BHV basis cursus (klassikaal)

TERUG
Download brochure
BEKIJK DATA EN LOCATIES

Heb je er wel eens over nagedacht wat je moet doen als je collega zich niet lekker voelt, of wat er komt kijken bij het blussen van een brand? Het is natuurlijk niet te hopen, maar een ongeluk zit in een klein hoekje en de gevolgen kunnen groot zijn. Dan wil je toch weten wat je moet doen?

Vanuit de overheid is aan ieder bedrijf de verplichting opgelegd dat de bedrijfshulpverlening goed geregeld is. De enige uitzondering hierop is de ZZP’er die echt alleen werkt. Zodra je vakantiekrachten, bezoekers etc. over de vloer krijgt geldt de BHV verplichting wel.

Kom jij naar ons of komen wij naar jou?
Deze cursus kun je op één van onze trainingslocaties volgen, maar ook op jouw locatie kunnen we deze training verzorgen. Wil je daar meer over weten neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Cursusduur en dagindeling:
De basiscursus wordt gegeven in twee dagen. Op de eerste dag leer je hoe je Eerste Hulp verleent. De onderwerpen die daarbij aan bod komen zijn:
– Reanimatie, natuurlijk met AED
– Ziektebeelden
– Wonden
– Brandwonden
– Letsels aan botten gewrichten
– Wanneer en hoe je moet verbinden

Tijdens de tweede dag gaan we in op de onderwerpen brand, omgaan met brandrisico’s en ontruiming, denk hierbij o.a. aan:
– Brand en de gevaren van brand
– Hoe je kleine blusmiddelen gebruikt
– Welke taken je hebt tijdens een ontruiming

Als de training op één van onze locaties volgt hoef je geen lunch mee te nemen, daar zorgen wij voor. En mocht je dieetwensen hebben dan kunnen wij daar rekening mee houden, wel graag even vooraf melden.

Liever een e-learning?
Leer jij de theorie liever zelf op jouw moment? Kies dan voor de e-learning. Hiermee volg je in je eigen tempo de cursus. Deze e-learning duurt ongeveer 6 uur en behandelt alle onderwerpen uit de BHV. Op de dag in de klas worden de praktische vaardigheden getraind. (Zie ons aanbod bij BHV basis en e-learning)

Diploma
Nadat je tijdens de training de praktijkvaardigheden hebt geleerd en hebt laten zien dat je deze beheerst, wordt de dag afgesloten met een multiple choice examen. De praktijkdag die aansluit op de e-learning wordt ook afgesloten met een examen.

Als je eenmaal je diploma hebt kun je deze geldig houden door jaarlijks de bijscholing te volgen. Je wordt hier door ons aan herinnerd.

ACM Opleidingen | Beter voorbereid

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

In goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: