Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

BHV Adembescherming

TERUG

ACM Opleidingen verzorgt de cursus BHV Adembescherming, verplicht voor medewerkers die werken met gaspakken of in geïnertiseerde ruimtes, onder stikstofcondities. Cursisten leren alles over arbeidsomstandigheden, ademhaling, adembescherming en persoonlijke beschermmiddelen.

Moeilijke omstandigheden

Met dit diploma kunt u zo veilig mogelijk zelfstandig werken in zeer moeilijke gezondheids- en levensbedreigende omstandigheden. U kunt, in het geval van calamiteiten, als gids dienen voor de professionele hulpverleners.

ACM Opleidingen; beter voorbereid!

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

U bent in goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: