Direct contact?
Bel ons
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

BBMI basis (Beheerder brandmeldinstallatie)

TERUG
Download brochure

Bedrijven die beschikken over een brandmeld- en ontruimingsinstallatie zijn verplicht om te zorgen voor een goed opgeleide Beheerder Brandmeldinstallatie (BBMI). Tijdens de cursus BBMI staan de bediening, de periodieke controle en het preventief onderhoud van een brandmeld- en ontruimingsinstallatie centraal, zoals in de Wet is vastgelegd (NEN 2654-1 & 2).

De cursus BBMI (Beheerder brandmeldinstallatie) is geschikt voor medewerkers die te maken hebben met de bediening en het technische beheer van een brandmeld- en ontruimingsinstallatie.
Voor deze cursus is een BHV achtergrond niet noodzakelijk maar affiniteit met BHV is wel wenselijk.

Lesonderwerpen:
– Brandmeldinstallatie, techniek en activiteiten.
– De taken van de beheerder.
– Voorschriften, normen, eisen, opbouw, werking, componenten en documenten van brandmeld- en ontruimingsinstallaties volgens NEN-norm 2654-1 en 2654-2.
– Het registreren en rapporteren van gegevens in het logboek.
– Instructie van derden.

We raden je aan om de cursus na een aantal jaar te herhalen om de kennis up-to-date te houden. Wil je een herhalingscursus doen? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. We helpen je graag!

ACM Opleidingen | Beter voorbereid

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

In goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: