Direct contact?
Bel: 088-6254190
Openingstijden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Stuur een bericht
info@acmopleidingen.nl

ADN (Gevaarlijke Stoffen Binnenvaart) Herhaling

TERUG
Download brochure

Organisaties met werknemers werkzaam in de binnenvaart kunnen te maken krijgen met gevaarlijke stoffen. Voor personeel dat werkt met gevaarlijke stoffen is het verplicht om een cursus veilig werken met gevaarlijke stoffen te volgen. Na het volgen van onze herhalingscursus ADN gevaarlijke stoffen is zowel uw kennis als uw certificaat weer helemaal up-to-date.

ADN is een Europese overeenkomst voor het (internationale) vervoer van gevaarlijke goederen en stoffen over de binnenwateren.

ACM Opleidingen; beter voorbereid!

ACM Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), zorg en voor hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie. ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken.

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

U bent in goed gezelschap

Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor meer dan 20.000 cursisten. Onder andere voor:

Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen zijn erkend en worden kwalitatief ondersteund door de volgende keurmerken: