Kenniscentrum traint instructeurs en ontwikkelt werk- & leervormen

Technieken, kennis en opvattingen veranderen snel in de huidige maatschappij. ACM Opleidingen verandert mee. Het ACM Kenniscentrum ontwikkelt hiervoor werk- & leervormen en lesmethodes. Ook krijgen hier onze instructeurs hun training.

Actuele kennis & methodes

Onze opleidingen voldoen continu aan de nieuwste inzichten en maken altijd gebruik van meest actuele technologieën. Zo stemmen wij alle opleidingen nauwgezet af op wetten, regels en wensen van onze klanten.

Training van instructeurs

Al onze instructeurs volgen zelf continu trainingen. Zo houden zij hun vakkunde op niveau en breiden zij hun kennis verder uit met onder meer nieuwe methodes, technieken en didactische vaardigheden. In combinatie met hun enthousiasme en schat aan praktijkervaring vormt dit een perfecte mix voor het opleiden van onze cursisten.

Nieuwe lesmethodes, werk- & leervormen

Het ACM Kenniscentrum werkt altijd aan de ontwikkeling van nieuwe lesmethodes. Hierbij spelen onder meer e-learning en serious gaming een belangrijke rol. Hetzelfde instituut dat deze doordachte leermiddelen ontwikkelt, traint ook de instructeurs in gebruik van deze methodes en middelen. Hierdoor is het effect van inzet optimaal.